Wurth
Wurth Kosova

 

 

Katalogu i produkteve Würth

Katalogu

 

 

Pajisje, vegla dhe materiale profesionale për ndërtimtari, metal, dru, auto dhe mekanikë!

Adresa:

Würth-Kosova Sh.p.k.

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj kilometri i 7-të
Llapnasellë 10500 Graçanicë, Kosovë

Tel.: +381 (0) 38 541 308
Fax: +381 (0) 38 541 309

e-mail: info@wurth-kosova.com
www.wurth-kosova.com