fotoDycani

Dyçani në Wurth-Kosova Shpk

Në dyqanin tonë mund të informoheni për së afërmi për produkte të ndryshme rreth mirëmbajtjes së automjeteve, montim dhe përpunim druri e metali apo produkte për ndërtimtari, si dhe të përfitoni nga promocionet e ndryshme. Rreth 3500 produkte në një vend!

Na vizitoni: kilometri i 7-të në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, ose kontaktoni agjentët tanë tregtar në qytetet-regjionet e Kosovës.