3ct1

AKSIONE TË PËRMUAJSHME

Përfitoni rastin për zbritje dhe artikuj gratis në aksionet e muajit për produkte në industrinë Auto (MOBILITY) dhe Metal / Dru / Ndërtimtari (CRAFT). Zbritje dhe artikuj gratis! Kliko për më shumë.

100%

GARANCION I PËRJETSHËM

Garancion i përjetshëm për vegla dore Würth-ZEBRA. Të vetmit në Kosovë. Për më shumë na vizitoni në dyqanin tonë ose kontaktoni agjentët tanë të shitjes. Kliko këtu për më shumë informata për vegla dore ZEBRA.

Katalogu Gjerman

KATALOGU GJERMAN I PRODUKTEVE

Mbi 120,000 produkte në industrinë e automjeteve, montim dhe përpunim druri e metali si dhe të ndërtimtarisë. Vizito katalogun

 Nr. Art.: 05398 12 Lidhëse metalike (Shellne) ZEBRA B7,5mm WS6 (8-12)mm

Nr. Art.: 05398 12 Lidhëse metalike (Shellne) ZEBRA B7,5mm WS6 (8-12)mm

 Nr. Art.: 05357580xx Këpucë për siguri në punë ‘’Monza’’, S1P, e shkurtë

Nr. Art.: 05357580xx Këpucë për siguri në punë ‘’Monza’’, S1P, e shkurtë

 Nr.Art: 061328607 Kaçavidë me bosht fleksibil SW7X150

Nr.Art: 061328607 Kaçavidë me bosht fleksibil SW7X150

 Nr. Art.: 1892234456 Ujë për auto-xhama Sunrise 5L

Nr. Art.: 1892234456 Ujë për auto-xhama Sunrise 5L

 Nr. Art.: 18921611 Akryl basic, i bardhë, 280ml

Nr. Art.: 18921611 Akryl basic, i bardhë, 280ml

 Nr. Art.: 071464 511 Metër, 16mm/3m

Nr. Art.: 071464 511 Metër, 16mm/3m

 Nr. Art.: 57004043 Shpuese-vidhuese me bateri BS14-A LIGHT-2X2,0AH

Nr. Art.: 57004043 Shpuese-vidhuese me bateri BS14-A LIGHT-2X2,0AH

 Nr. Art.: 08901001 Ngjitës + izolues, K+D - transparent, 310ml

Nr. Art.: 08901001 Ngjitës + izolues, K+D - transparent, 310ml

 Nr. Art.: 0669260116 Disk për rrafshim - çelik RL 115 x 6.0mm

Nr. Art.: 0669260116 Disk për rrafshim - çelik RL 115 x 6.0mm

 Nr. Art.: WWWZ416C Aparat për saldim dhe prerje, TIG/MMA/CUT

Nr. Art.: WWWZ416C Aparat për saldim dhe prerje, TIG/MMA/CUT