Rreth Wurth-Kosova Shpk

Wurth-Kosova Shpk

Wurth-Kosova Sh.p.k. është pjesë e kompanisë ndërkombëtare Würth Group me 71.000 të punësuar në 80 shtete të botës, merret me shitje direkte të mbi 125.000 produkteve të ndryshme teknike në fushën e auto industrisë, në industrinë e metalit, drurit dhe ndërtimtarisë.

Würth është prezent në Kosovë nga viti 2000 dhe ju shërben mbi 2.000 klientëve. Ekipi i përbërë nga agjentët e shitjes në teren dhe bashkëpunëtorëve profesional për mbështetje, ju ofron klientëve të vetë shërbime superiore si dhe shumë artikuj të dobishëm dhe produkte inovative me kualitet superior.

fotoObjektiWKO

Zyrat e Wurth-Kosova Shpk

Dokumentet me të dhëna të Wurth-Kosova Shpk

Certifikata e regjistrimit të biznesit  Certifikata e regjistrimit të biznesit

Certifikata e TVSH  Certifikata e TVSH