Shitja e produkteve Wurth ne Kosove

Rrjeti i shitjes së Wurth-Kosova Shpk përbëhet nga agjentët tanë tregtar (të shitjes), për secilin qytet-regjion në Kosovë, si dhe dyqani i cili gjendet pranë zyrave të kompanisë.

Ju mund të kontaktoni agjentët tanë dhe të informoheni më detajisht për produktet tona, apo të na vizitoni në dyqanin tonë i cili gjendet në kilometrin e 7-të të magjistrales Prishtinë - Ferizaj (pranë zyrës së Wurth-Kosova).