Te dhena te pergjithshme rreth Wurth

Në biznesin e vet, linja Würth, ngërthen mbi 125,000 produkte për zeje dhe industri: vidha, aksesorë të vidhave, ankerë, vegla dore, vegla pneumatike, elektrike, produkte teknike-kimike, pajisje për mbrojtje personale etj.

Kompanitë aleate të "Würth Group", të cilat operojnë në punë të ngjajshme apo në fusha të ndryshme biznesi, rrumbullakojnë gamën duke ofruar produkte për dyqane si: vegla nga më të ndryshmet, material për instalime elektrike, komponenta elektronike (pllaka të qarqeve el.) etj.

"Würth Group" përbëhet nga mëse 400 kompani në më shumë se 80 shtete dhe ka të punësuar mbi 75,000 punëtorë. Në vitin 2016 Wurth Grupi ka gjeneruar shitje prej 11.8 miljard Euro. Mbi 3 miljon blerës në mbarë botën mbështeten në Würth!

Prani e Wurth në botë.

Prania e Würth në botë.